Programok

2020. augusztus – Öko-napközi

Öko- napközisek látogatása az Ökológiai Intézet által szervezett nyári napközis tábor keretein belül.

2020. augusztus – Egészségmegőrző minikurzus

Egészségmegőrző minikurzus Krakkai Veronika természetgyógyász vezetésével.

2020. július, augusztus – Erzsébet tábor

Az Avasi Arborétum szakvezetéssel és játékos feladatokkal fogadta az általános iskolásonak szervezett Erzsébet tábor résztvevőit!

2020. június – Közösségi munka

Az Alapítvány a középiskolások számára előírt közösségi munkára fogadja a jelentkező diákokat!

2020. június – Etkajóga

Hétfőnként az etkajóga csapata a Fenyőkertben tartotta a jó hangulatban zajló jóga óráit. A friss levegőn még jobban megy a mozgás! 

2020. június – Közös bejárás

Nagy örömünkre szolgált, hogy személyesen is bemutathattuk, egy közös bejárás keretein belül, Révész Péter képviselő Úr számára az Avasi Arborétumot!A Fenyőkert, valamint a Lombosfa-és cserjegyűjtemény is bemutatásra került. Köszönjük a részvételt önkormányzati...

2020. június – Martin Kertváros Nyugdíjas klub

Mai napon a Martin-Kertvárosi Nyugdíjas Klub egy része tisztelt meg bennünket a látogatásukkal! Szerencsére nem szegte kedvüket az eső, a látogatás végére pedig szép napos időnk lett.

2019. december

A Herman Ottó Múzeum munkatársai látogatták meg az Arborétumot.Idézve őket, úgy írták le a Fenyőkertet, mintha egy alpesi vidéken lennének.

2019.október

A Bosch Német Általános Iskola tanulói és kísérőik látogatták meg az Arborétumot. (a fotó az Arborétum látogatását követően, az Avas Kilátónál készült).

2019.szeptember

A Szabó Lőrinc Általános Iskola első osztályos tanulói látogatták meg az Arborétumot szüleikkel és kísérő tanáraikkal, szakvezetéssel járták be a területet, a gyermekek pedig pár szatyor toboz és fenyőág gyűjteménnyel is gazdagodtak.
2020. június – Etkajóga

2020. június – Etkajóga

Hétfőnként az etkajóga csapata a Fenyőkertben tartotta a jó hangulatban zajló jóga óráit. A friss levegőn még jobban megy a mozgás! 

Kapcsolat

A nyitvatartásról és szakvezetés igényléséről kérjük, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

+36 30 375 7177

arboretum.miskolc@gmail.com

Avasi Arborétum
Dr. Adorján Imre Fenyőkert