Avasi Arborétum Vendégköny

Az 5 éves nagylány nagyon boldogan jön minden alkalommal ebbe a gyönyörű kertbe! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és hamarosan újra jövünk. Köszönettel: L. család

L. Annabella

Köszönjük, hogy megnézhettük, nagy élmény volt. Évek óta itt lakunk, az erkélyről pont ide látunk.

Zs.I. és Zs.J.

Gyönyörű szép az arborétum, köszönjük, hogy megtekinthettük. Öröm látni, hogy egy élet munkája van benne, és ezt az utódok is folytatják.

J. Zoltán és J. Józsefné

Köszönjük a lehetőséget, óriási munka áll a háttérben. Fantasztikus és egyedülálló a gyűjtemény.

G. András

Csodálatos élmény volt a gyönyörű, múltat idéző környezetben, szebbnél szebb fenyők közt sétálni. A rododendronok látványa is lenyűgöző volt. Köszönöm a park fenntartóinak ezt a mai élményt.

H. Ágnes

Nyugdíjas klubunk második alkalommal látogatott el e csodás kertbe. Köszönjük a kedves fogadtatást, a szakvezetést. Munkájukhoz jó egészséget kívánunk.

Martin-kertvárosi Nyugdíjas Klub

Négy éve akarok ide jönni és végre sikerült. Kisfiamnak és kislányomnak is nagyon tetszik, hogy ennyi toboz van és szabadon lehet szaladgálni. Köszönjük!

P. Szabolcs és Ili

Nagyon szép és gondozott volt az arborétum, jó volt látni, hogy milyen élő itt a táj. Érdekes volt ennyi fenyőfajtát egy helyen látni s jó élmény volt. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

B. Pilisvörösvár, G. Miskolc

Végre láthattunk testközelből mamutfenyőt. Kitartást kívánunk ehhez a gyönyörű kerthez. Nagyon tetszett. Jövünk máskor is.

V. család, Zalaegerszeg

Nagyon örülök, hogy újra megindult az élet, a gondozás  a parkban, remélem még sokáig tudunk gyönyörködni benne.

K. Mária, Miskolc

Újra fantasztikus élmény volt itt lenni, csodálatos, hogy az Avason a beton dzsungel mélyén rejtőzik egy ilyen gyönyörű kert, a nyugalom szigete. Köszönjük szépen a gondos munkát.

T.Gabriella, N. Sándor

Megcsodáltuk többször is ezt a Miskolc csodáját! Sok erőt, egészséget a különleges növények, fák gondozásához, ápolásához, hogy a jövő nemzedéke is gyönyörködhessen bennük.

K. Éva, J. Ferencné

Nagyon örülünk, hogy városunkban is van arborétum, az iskolánk tanulóinak tetszett a sok különféle fenyő és tuja fajta, az erdei séta élményhez a hangulatos madárcsicsergés is nagyban hozzájárul. Igazán kellemes, pihentető élmény volt, köszönjük!

Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola tanulói és nevelői

Csodálatos környezet, hihetetlen itt a város közepén. Remek számháború helyszín volt a gyerekeknek. Példaértékű a gyűjtemény.

Pollack Mihály Általános Iskola, Erzsébet tábor

Született miskolciként először jártunk itt. Meglepetés volt, csodás környezet, számtalan szépséges fenyő, tuja. Az alapítót és családját ismertük, szép és távolra mutató hobbi volt ez a telepítés. A férjem is nagyra értékelte (szintén fenyők rajongója és telepítőjeként) Kár, hogy az idő elszállt felettünk, nyugdíjasként sajnos sokat nem tehetünk,  de szívesen önkénteskednénk. Sok sikert a továbbiakhoz. Köszönjük!

Kné Ágnes

Nagyon tetszik a hely, 20 éve itt élünk a környéken, és most jöttünk be először. Máskor is be fogunk nézni. Szép, rendezett kert.

L Család

Nagyon szép, hatalmas fenyő gyűjtemény, csend és jó levegő, csak a madarakat lehet hallani. Szép gondozott park, jól kiépített sétáló úttal. Köszönjük, hogy megnézhettük és külön köszönjük a körbevezetést.

V család Budapestről

Csodálatos gyűjtemény, akárhányszor nézem mindig találok új egyéniséget, mintha mesélnének ezek a gyönyörű fák, bokrok. Kitartó és áldozatos munka eredménye, gratulálok az értékes örökséget tovább vivő családnak, egészséget kitartást kívánok munkájukhoz, hogy minél több ember megismerhesse a természet ezen csodáit. Köszönet érte, nagyszerű példát képviselnek.

T. Tiborné

Nagyon örültünk, hogy itt lehettünk,egy meglehetősen kellemes délutánt töltöttünk itt. Mind a négyünknek tetszett, főleg az interaktív része, hogy mi is bele lettünk vonva az előadásba a kérdésekkel. A szemléltetés is kiemelkedő volt! További sok sikert kívánunk!

S. család

Örülünk, hogy ezt a gyönyörű arborétumot láthattuk, különösen szimpatikus, hogy a családi hagyományt tovább ápolják. Miskolc egyik legkülönlegesebb látványossága, köszönjük, hogy itt lehettünk!

B. Erzsébet, J.Géza

Kapcsolat

A nyitvatartásról és szakvezetés igényléséről kérjük, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

+36 30 375 7177

arboretum.miskolc@gmail.com

Avasi Arborétum
Dr. Adorján Imre Fenyőkert